Rei betyder “Universel”ReiKi symbolet

Ki betyder ”Livsenergi”

ReiKi = Universel Livsenergi

Reiki healing balancere energierne i din krop.

Din krop består af energier. Ubalancer i energierne skaber stress og sygdomme. Både psykiske og fysiske.
Undersøgelser har påvist, at ReiKi healeren trækker på “den universelle energi” gennem “Shumann Resonansen” og energien bliver  forstærket gennem healerens hænder. Det store magnetiske felt der strømmer fra healerens hænder, har en pulsering som hjernebølgerne, og svinger op og ned fra 0,3 til 30 Hz, koncentreret om Alpha tilstanden på 7 til 8 Hz og det stimulerer kroppens forskellige væv.
Derfor er ReiKi behandlingen effektiv mod stress, psykiske problemer, vævskader, led-problemer og andre problemer i kroppen.

ReiKi healingen blev genopdaget af Dr. Mikao Usuri og du kan læse mere om ReiKi healing her.

Dr. Mikao Usuri havde nogle enkle leveregler, som jeg også forsøger at efterleve. Se dem her:

Reiki healingen virker på dine energier.
ReiKi healing en ”med hænderne på”  Du ligger påklædt på en briks og jeg lægger mine hænder blidt på dig og sender koncentreret kosmisk energi gennem mine hænder til dig..

Du vil opleve en behagelig afslapning, men det er ikke muligt at sige hvordan ReiKi energien virker på dig. Nogle mærker en varme eller en sitren, andre får løsnet op for gamle traumaer. Energien går der hen, hvor der er brug for den, og det er ikke altid der hvor man forventer det. ReiKi energien påvirker kroppen fysisk og på din sjæl, og så styrker den dit immunforsvar.

Du behøver ikke tro på ReiKi healingen. Det virker uanset om du tror på det eller ikke.

Så kontakt mig på tlf. 2081 4799 eller brug kontaktformularen, hvis du har et problem som du bøvler med. Så finder vi ud af, om ReiKI kan hjælpe dig.

En healing tager cirka 90 minutter. Når du starter på healingen, skal du starte med 4 gange på fire dage dage i træk.

Vil du vide mere om Shumann Resonanser og Jordens puls kan du klikke her.

Tilbage