Hej Jeg hedder Henrik Rønberg
og jeg er hypnoterapeut.

Jeg er født i 1947 – så jeg har meget erfaring J

Min rejse med at hjælpe folk med forskellige teknikker til at forbedre deres liv, startede omkring 1955, hvor jeg købte et kursus i mentaltræning fra et idrætsuniversitet i Sverige.  I de seneste år er det blevet suppleret med uddannelsen som Mindfulness instruktør hos Susanne Veksø, ReiKi healing, Certificeret Hypnotisør ved Fredholm & Schack HYPNOSE ACADEMY, 5-Path Hypnoterapeut hos Hypnosehuset Vejle,  suppleret med forskellige special kurser, bl.a. Spirit Releasement, Kognitiv Hypnoterapi (CBH).

Så værktøjskassen er fyldt op med relevant og ”up to date” viden der giver sikkerhed i det praktiske arbejde i min klinik, hvor jeg kan tilbyde en bred vifte af løsninger til at hjælpe dig, hvis du har problemer der forhindre dig i at leve et godt liv.  Jeg bruger ofte flere forskellige teknikker i en session, for jeg tilpasser sessionerne til lige de problemer du evt. kommer med.

Mange har den opfattelse, at man i hypnose mister al kontrol og man forsvinder helt væk. Det er ikke korrekt og skyldes ofte noget man har oplevet ved er hypnoseshow eller set på TV.

I hypnoterapi har jeg værktøjerne til at guide dig til succes i dit liv, men du altid ”til stede” og har kontrollen, og jeg kan ikke få en dig til at gøre noget du ikke har lyst til.

Hvordan kan hypnose hjælpe dig? Simpelthen ved at gå igennem filtret mellem bevidstheden og underbevidsthed. Hvis du fx har forbi – er bange – for edderkopper, ved du godt med din bevidste hjerne at den ikke er farlig og ikke kan gøre dig fortræd. Men det er din underbevidsthed der styre dine følelser, så du får koldsved eller flygter. Så ved at jeg går ind og ændre frygten i din underbevidsthed til et positivt mønster, kan du få et afslappet forhold til fx edderkopper.

7th PATH Selv-hypnose er en teknik, hvor jeg lærer dig at programmerer dig selv til at opnå et bedre liv og nå de mål du sætter dig.

Jeg har lagt et par MP3 lydfiler til at slappe af (modvirke stress) og til at falde i søvn på denne hjemmeside. Du kan finde dem HER

Ud over at arbejde med hypnoterapi afholder også en workshop “Din personlige masterplan til succes” der kan ændre dit liv.

Jeg er medlem af Foreningen for Hypnotisører og Hypnoterapeuter i Danmark FHHD og National Guild of Hypnotis

Der er jo ingen grund til at leve med problemer der begrænser dig, hvis det er muligt at forbedre dit liv. Så har du udfordringer du mener jeg kan hjælpe dig med, så kontakt mig.

Portræt i jakke Henrik Rønberg

Logo Foreningen for Hypnotisører og hypnoterapeuter i Danmark
Den Amerikanske organisation