Hvad kan hypnoterapi hjælpe med?

Hypnoterapi kan hjælpe, hvis du har problemer med negative følelser eller vaner.  Fx rygning er jo en rigtig dårlig vane, som hypnoterapi er meget effektiv til at stoppe. Ofte skal der kun 1, måske 2 sessioner til for at stoppe rygningen permanent, helt uden bivirkninger.

Anderledes med lidt mere tunge følelser som Angst, Stress, Depression, hvor der normalt skal bruges et forløb på  4 til 5 sessioner.

Hvis du har fået en diagnose af vort sundhedssystem, vil jeg meget gerne have at du informerer din læge om at du gerne vil arbejde med mig.

Bemærk at jeg ikke arbejder med klienter der lider af epilepsi og skizofreni da hypnose kan forværre problemerne.

Desuden arbejder jeg ikke med spiseforstyrrelser da det ofte er  klientens miljø der er medvirkende til spiseforstyrrelsen. Men du er velkommen til at ringe til mig, og få en snak, hvis du lider af spiseforstyrrelse.