Click here to add your own text

Få dit liv i balance!

Stress og Angst er kroppens forsøg på at fortælle dig, at der er noget galt i dit liv. Du er ude af kurs og der er nogle ting, du er nødt til at få rette op på, for at komme videre i dit liv.

I vort moderne samfund har vi en stor udfordring. For hjerne har ikke udviklet sig, lige så hurtigt som informationsteknologien.

Din hjerne er helt fantastisk. Den bearbejder omk. 11 millioner informationer hvert millisekund. Langt de fleste af disse informationer er for at få din krop til at fungere. Der er informationer fra og til bl.a. dine muskler og sanser. Informationer der styrer din hjerterytme, dit brodtryk og blodsukker m.m.

En stor del af informationerne kommer fra dine sanser. Dine sanser registrerer meget mere, end du umiddelbart har fokus på, og disse informationer gemmes i underbevidstheden.

Kun 14 til 40 informationer kommer fra dit bevidste sind. Det, du umiddelbart har fokus på.

Men i dag modtager du, bevidst og ubevidst langt flere informationer, end din hjerne kan bearbejde. Din hjerne har ikke udviklet sig lige så hurtigt som informationsteknogien. Du får ubevidst rigtig mange informationer fra dine omgivelser, informationer som din underbevidsthed registrerer og gemmer.

Samtidig får du mange, mange flere informationer som du bevidst selv opsøger. Når du tænder for dit TV eller åbner for de sociale medier på din mobil, tablet eller PC. Du bliver påvirket af mange flere informationer når du åbner for fx Facebook, Instagram eller TikTok, end du gjorde, da du åbnede en avis.

Når du modtager så mange informationer, og du tror at du skal forholde dig alle disse informationer, så får du et problem, for din hjerne ikke er udviklet til at bearbejde så stor en mængde informationer. Så det går ud over de nødvendige og vigtige informationer, der skal få din krop og Sind til at fungere.

Så når du tillader at din hjerne modtager mange, ofte ligegyldige og unødvendige informationer, så overbelaster du hjernen og det giver Stress og Angst.

Du kender det, når du får en opgave eller selv påtager dig en opgave som du ikke har ressource til at klare. Ressourcer som viden, tid, økonomi osv., så vil du opleve Stress eller Angst.

”Jeg kan ikke klare det”, ”Jeg kan ikke nå det!”, ”Jeg har ikke råd til det!”

Et stort problem i vort samfund.

Rigtig mange har i dag problemer med Stress og Angst i vort moderne samfund. Psykiske problemer der ofte udvikler sig til fysiske problemer.

Mange af de problemer vi i vort moderne samfund har problemer med, kan løses ved at skrue ned for den informationsmængde vi blive påvirket af.

Dit liv er som at gå på resturent.  Du behøver ikke spise alt det der er på menukortet. Vælg dine livretter og nyd maden.

Menu kort
Du skal ikke spise det hele!