Er du gået i stå?

Så er 7th PATH selvhypnose din mulighed for at komme videre med dit liv.

7th PATH selvhypnose er en helt specielt terapi, hvor du arbejder med en certificeret 7th PATH hypnoterapeut.

Systemet er udviklet af Calvin D. Banyan der er chef og ejer af Banyan Hypnosis Center for Training & Services, Inc. der arbejder med tusindvis af klienter.   https://www.7thpathselfhypnosis.com/

Terapien er helt speciel og udviklet ud fra erfaring af over 10.000 klienter. Terapien arbejder på Sind, Krop og Ånd og derfor meget kraftfuld, da terapien arbejder med klientens underbevidsthed. Det er i klientens underbevidsthed alle følelser er gemt, både dem klienten er bevidst om, men også de følelser som klienten ikke er bevidst om. Meget ofte stammer disse følelser fra barndommen og påvirker klienten i voksenlivet.

Terapien består af 2 sessioner.

  1. session består af 4 ”Erkendelser” der hjælper klienten med at tømme sindet og give slip på gamle fejlagtige overbevisninger der begrænser dit og en 5. ”Erkendelse ” der genopbygger med nye positive følelser. Denne session tager ca. 3 timer og foregår altid i min klinik i Glyngøre.
  2. session består af 4 avancerede ”Erkendelser” der styrker dit selvværd, så du kan genskabe dit liv med et mere positivt syn, og udnytte dine ressourcer og din kreativitet og få det liv, du gerne vil leve. Denne session tager ca. 2 timer og kan foregå on-line, hvis du har lang transport.

7th PATH Selvhypnose er en meget struktureret og unik form for terapi, der virkelig vil flytte dig til et bedre liv. Systemet består af en række hypnotiske suggestioner og en helt speciel teknik som du får af mig og vejledning i, hvordan du anvende dem.

Derefter skal du selv træne derhjemme. Vi anbefaler at bruge ca. 20 minutter 2 gange dagligt. Det er også vigtigt at du ikke ændrer i de ”Erkendelser” du får. Ordene er meget nøje udvalgt, for at du kan få optimal udnytte af systemet.

Det er derfor vigtigt at du arbejder med en certificeret 7th PATH hypnoterapeut, der har erfaring med denne specielle teknik.

7th PATH systemet vil, for de fleste, være livsforandrende. Du vil give slip på fejlagtige overbevisninger og opleve at andre mennesker og omstændigheder ikke længere vil påvirke dig negativt.

Et forløb med 7th PATH selvhypnose hos mig, består at 2 gange undervisning med selvhypnose.

Du få undervisning i selvhypnosen og du får et arbejdshæfte med vejledninger der kan hjælpe dig.

Har du lyst eller behov for at forbedre dit liv, så kontakt mig. Jeg er certificeret 7th PATH hypnoterapeut.

Se mere og kontakt mig HER

7 th Oath Self-Hypnosis Hæfte

Diplom 7. Th Path hypnotisør