Hvad er ReiKI healing

Portræt af Dr. Mikao Usui

Du kan læse hele Dr. Mikao Usui’s histporie ved at klikke på billedet-

ReiKi healingsmetoden blev genopdaget af Dr. Mikao Usuri. Dr. Mikao Usuri var leder af et kristent præsteseminarium i Kyoto. Han havde studeret ved Chicagos universitet og blev doktor i teologi. Han forstod ikke alene japansk, kinesisk og engelsk, men også sanskrift. Han var respekteret og anerkendt for sit arbejde bl.a. af den japanske kejser. Dr. Mikao Usuri genopdagede Reiki i de ca. 2500 år gamle sanskrit sutras (Buddhistiske hellige skrifter) der blev fundet. Med de specielle symboler ReiKi healeren lærer på uddannelsens trin II, kommer der mere energi på behandlingerne. Og det virker. Du kan læse hele Dr. Mikao Usuri’s historie ved at klikke på billedet.

ReiKi uddannelsen bliver givet fra mund til mund af ReiKi-mestre. Det er kun ReiKi-mestre der kan uddanne andre i ReiKi healere.

Reiki er et japansk ord, der betyder universel livsenergi. En tæt flydende, næsten fysisk kærlighedsenergi som flyder i auraen og som øges med ReiKI. Der bliver mere styrke og kraft til alt, hvad vi vælger at foretage os.

  • I stemmen, når vi taler eller synger.
  • I vores kreative udfoldelser.
  • I vore handlinger.
  • I de beslutninger vi træffer – og måden vi vælger at føre dem ud i livet på.

Reiki er en behandlingsform
Med Reiki kan jeg give hele, selvstændige behandlinger, SOM VIRKER. Ki – energi, den universelle energi, transmitteres gennem mine hænder til dig mens du ligger behagelig afslappet på briksen. Reiki giver altid hver enkelt af os, hvad vi har brug for, både fysisk, psykisk og åndeligt. Hjælper der, hvor vi har behov for et. Reiki er katalysator for de helbredende processer.

Det kan være svært at forstå hvordan universets energier kan påvirke kroppen. Videnskaben arbejder rigtigt meget med at finde ud af det, og vil på et tidspunkt kunne dokumentere det. Endnu er vi ikke nået til det trin i udviklingen – med det kommer.

Det samme skete for radiobølgerne og elektriciteten. På et tidspunkt kommer vi også til at forstå, hvordan healing virker.

Reiki understøtter og beriger medicinsk behandling, zoneterapi, akupressur, massage, fysioterapi, kiropraktik og psykoterapi.

Reiki hjælper også dine dyr og planter.

Reiki er en udviklingsvej
Den øgede energistrømning, som auraen udsættes for, bevirker, at de positive ting i livet bliver flere, og at livet som helhed føles mere intens, dybere, rigere og tættere på. Reiki bringer os derhen, hvor vi har mest behov for at være og accepterer alle processer i vor udvikling. Derfor er Reiki også en kilde til daglig glæde og taknemmelighed.

Dr. Mikao Usui havde nogle enkle leveregler, som jeg også forsøger at efterleve.

Dr. Mikao Usuri havde nogle enkle leveregler, Du kan se her