Workshop med 7th Path Selv Hypnose

Dette kursus er helt unik.

7th Path Selvhypnose kurset er et helt specielt kursus, hvor du kommer til at rydde op i de negative ”programmer” du har skabt om dig selv, andre eller livet.

Du kender det sikkert. Der er noget du meget gerne vil, og så sidder der en lille djævel på din skulderen og fortæller dig: “det kan du ikke!”, “du er ikke go’ nok!”, ”tror du virkelig selv på det?”.

Når du har en del af dig der gerne vil noget, og en anden del der fortæller dig, at ”det kan du ikke!”, har du en intern slåskamp. Og når du bekæmper dig selv, hvem taber så?

Programmet fjerner den lille djævel og erstatter den med nye positive og livgivende programmer så du får succes med dit liv.

7th Path Selvhypnose er en meget speciel og systemisk form for selvhypnose, der hjælper dig med at sætte dig fri af gamle mønstre som har begrænset dig. Uanset hvilket område det måtte være i dit liv.

Kurset ”reprogrammerer dig til succes” og lader dig selv bestemme, hvilke nye mønstre og overbevisninger du gerne vil have for at udvikle dig.

Du kommer til at finder frem til dine værdier, og det du virkelig gerne vil have i dit liv. Derefter laver du dit eget helt personlige Visionsboard, så du hele tiden har fokus på netop det du gerne vil have. Du tiltrækker det du fokusere på.

Til at lave denne kollage, skal du medbringe magasiner/tidsskrifter/ugeblade/brochurer m.m. der gerne må klippes i.

Kurset foregår over to dage fra kl. 10 til 16 begge dage. Max 12 deltagere.

Der er vand/kaffe/te og et par sandwich til frokost.

Kurset henvender sig til alle, der ønsker at skabe varige forandringer i deres liv med fokus på både krop og sind.

inkl. hæftet ”7th Path Self-Hypnosis®

Tilmelding på tlf. 2081 4799 eller på KONTAKTFORMULAREN

7 th Oath Self-Hypnosis Hæfte