Kursus for overvægtige der vil tabe sig.

Det er min erfaring, at et varigt vægttab kun kan ske over en periode.

Det overflødige fedt du har samlet på kroppen, er jo indtager over en længere periode, og der er jo ingen der forventer, at man kan komme af med det, fra den ene dag til den anden. Vi ved godt at det tager tid. Du går jo heller ikke i et motionscenter og forventer du kommer i form efter en enkelt gang. Derfor tilbyder jeg nu et kursus der strækker sig over 8 uger for et hold på max 5 personer.

Kurset starter med en hypnosesession med mig, hvor vi ”programmerer” din underbevidsthed til at tabe dig.

Du får også en C9 boks fra Forever * med kosttilskud, vitamíner og proteinpulver til de første 9 dage. Det vil give dig et godt afsæt til et varigt vægttab.

Derefter mødes vi hver mandag de efterfølgende 8 uger, hvor vi kontrollerer vægten og kårer ”ugens taber” Vi følger også op med selvhypnose så du holder motivationen i top – hele vejen.

Du kommer til at fører dagbog og finde årsagen til du spiser på dine følelser, så du kan ændre dit spisemønster og tabe dig.

  • C9 Boksen kan du vælge mellem  Drikke Gel med den originale  Forever Aloe Vera Gel,  Forever Berry Nectar  (Tranebær) eller Forever Aloe Peaches (Fersken)., og du kan vælge protein pulveret med Vanilla eller Chocolate,

Der er plads til 5 personer på kurset men det er et krav at dit BMI er højere end 25. Tjek dit BMI Her

Hvis du får medicin for fx diabetes, diabetes2, eller for højt blodtryk vil jeg anbefaler, at du får et lægetjek inden du starter på kurset, for kurset kommer til at påvirke (forbedre) disse problemer.

For at oprette et “Taberhold” skal der være min. 3 personer og max 5 personer.

Prisen for kurset inkl. hypnose sessionen med mig og en C9 Boks er kun kr. 3.000,00 pr. person.

Garanti

Hvis du følger kurset i de 8 uger garanterer jeg dig at du taber dig, ellers får du alle pengene tilbage.

“Taberhold”

Jeg opretter et nyt hold, når der er interesserede nok.

Interesseret? Kontakt mig