5 PATH® Hypnoterapi

Hvis du bøvler en et problem, som du gerne vil have min hjælp til tager vi allerførst en snak over telefonen. Denne samtale er selvfølgelig GRATIS.

Afklarende samtale.

Hvis vi bliver enige om, at der er grundlag for en grundigere snak, aftaler vi en tid, hvor du kommer i min klinik i Glyngøre eller Nr. Søby.

Denne samtale tager normalt omkring en time (Jeg afsætter 2 timer i min kalender, så du ikke kommer til at møde andre af mine klienter).

Der er afgørende at der er en god kemi mellem dig og mig for at få succes med behandlingen

Prisen for denne samtale er kr. 250-* 

 Da jeg desværre oplevede, at der var nogen der ikke dukkede op til denne aftale, og jeg derfor havde 2 timer jeg kunne have brugt at hjælpe en anden klient, beder jeg om at du indbetaler et ”Booking gebyr” på kr. 100-* der overføres via Mobil Pay til tlf.: 20 81 47 99.

Hvis vi efter denne samtale beslutter at arbejde videre, afsætter vi tid til de næste sessioner.

5 PATH® Hypnoterapi

Et 5 PATH® Hypnoterapi forløb er på 4-5 sessioner.

Min erfaring har vist, at det giver de bedste resultater med min. 4 sessioner. Første session gør dig tryg ved hypnosen, så du kan slapper af ved den/de efterfølgende sessioner.

Det er lige som hvis du gerne vil springe i faldskærm. Det er vigtigt at du først lærer teknikken, så du rigtig kan nyde udsigten og turen ned.

Prisen for et 5 PATH® Hypnose forløb er kr. 5.500-

Priserne er inkl. moms

Fobi m.m

Fobi og lign. kan normalt klares på 2 sessioner.

Min erfaring har vist, at det giver de bedste resultater med min. 2 sessioner. Første session gør dig tryg ved hypnosen, så du kan slapper af ved den/de efterfølgende sessioner.

Det er ligesom hvis du gerne vil springe i faldskærm. Det er vigtigt at du først lærer teknikken, så du rigtig kan nyde udsigten og turen ned.

Prisen for 2 sessioner er kr. 2.800-

Da jeg desværre oplevede, at der var nogen der ikke dukkede op til den aftalte tid, og jeg derfor havde 2 timer jeg kunne have brugt at hjælpe en anden klient, beder jeg om at du indbetaler et ”Booking gebyr” på kr. 100-* der overføres via MobilPay til tlf.: 20 81 47 99.

Hvis du efter de 2 sessioner, har brug for en opfølgning til at styrke din selvtillid, kan du – inden for 3 måneder – få en ekstra session der er gratis.

Prisen er inkl. moms