5 PATH® Hypnoterapi

Hvis du bøvler en et problem, som du gerne vil have min hjælp til tager vi allerførst en snak over telefonen. Denne samtale er selvfølgelig GRATIS.

Afklarende samtale.

Hvis vi bliver enige om, at der er grundlag for en grundigere snak, aftaler vi en tid, hvor du kommer i min klinik i Glyngøre eller Nr. Søby.

Denne samtale tager normalt omkring en time (Jeg afsætter 2 timer i min kalender, så du ikke kommer til at møde andre af mine klienter).

Der er afgørende at der er en god kemi mellem dig og mig for at få succes med behandlingen

Prisen for denne samtale er kr. 350-* inkl. boger “Følelsernes hemmelige liv” (værdi kr. 249,-)

 Da jeg desværre oplevede, at der var nogen der ikke dukkede op til denne aftale, og jeg derfor havde 2 timer jeg kunne have brugt at hjælpe en anden klient, beder jeg om at du indbetaler et ”Booking gebyr” på kr. 100-* der overføres via MobilPay til tlf.: 20 81 47 99.

Hvis vi efter denne samtale beslutter at arbejde videre, afsætter vi tid til de to første sessioner.

Hvis jeg efter denne snak konstatere, at jeg ikke kan hjælpe dig, får du selvfølgelig dine penge tilbage.

5 PATH® Hypnoterapi

Et 5 PATH® Hypnoterapi forløb er på 4-5 sessioner.

Min erfaring har vist, at det giver de bedste resultater med min. 4 sessioner. Første session gør dig tryg ved hypnosen, så du kan slapper af ved den/de efterfølgende sessioner.

Det er lige som hvis du gerne vil springe i faldskærm. Det er vigtigt at du først lærer teknikken, så du rigtig kan nyde udsigten og turen ned.

Prisen for et 5 PATH® Hypnose forløb er kr. 5.500-

*Dette beløb modregnes selvfølgelig, lige som beløbet for denne samtale modregnes, hvis vi aftaler et 5 PATH® forløb.

Priserne er inkl. moms

Rygestop, Fobi m.m

Rygestop, Fobi og lign. kan normalt klares på 2 sessioner.

Min erfaring har vist, at det giver de bedste resultater med min. 2 sessioner. Første session gør dig tryg ved hypnosen, så du kan slapper af ved den/de efterfølgende sessioner.

Det er ligesom hvis du gerne vil springe i faldskærm. Det er vigtigt at du først lærer teknikken, så du rigtig kan nyde udsigten og turen ned.

Prisen for 2 sessioner er kr. 2.800-

Da jeg desværre oplevede, at der var nogen der ikke dukkede op til den aftalte tid, og jeg derfor havde 2 timer jeg kunne have brugt at hjælpe en anden klient, beder jeg om at du indbetaler et ”Booking gebyr” på kr. 100-* der overføres via MobilPay til tlf.: 20 81 47 99.

Hvis du efter de 2 sessioner med rygestop, har brug for en opfølgning til at styrke din selvtillid, kan du – inden for 3 måneder – få en ekstra session der er gratis.

Prisen er inkl. moms

“Design dit liv”

En Workshop der vil ændre dit liv,

inkl. 7th PATH Selvhypnose og et Life Board

5 timers kursus kl. 10 til 16

Der er nogle meditationer/selvhypnose i kurset, så hvis du har det bedst med at ligge ned, så medbring er underlag, tæppe eller lign.

Der serveres vand/kaffe/te og 2 stk sandwich til frokost.

Du får et arbejdshæfte og et A3 karton til dit VisionBoard

Du skal medbringe: Saks, limstift og Magasiner/Ugeblade/Tidsskrifter/Modeblade/Rejsebrochurer/Bil brochurer og lign. med billeder der må klippes ud og som taler til dine følelser.

Max 10 deltagere.

Pris kr. 4.500,00 inkl. moms

Sted: Glyngøre