Jeg starter altid med telefonsamtale,

for når dine problemer er vigtige for dig, er de vigtige for mig.

Det er ofte alvorlige problemer mine klienter kommer med, derfor er et seriøst forarbejde nødvendigt. Alvorlige problemer løses ikke med et “Quik fix”

Derfor starter jeg altid med en god snak over telefonen, så vi ikke spilder, hverken din eller min tid.. Denne kan tage op til 30 minutter. Det er selvfølgelig helt gratis og uforbindende.

Hvis vi efter denne snak bliver enige om, at der er basis for en uddybende samtale, hvor vi mødes personligt  så aftaler vi en tid,  hvor du kommer i min klinik i Glyngøre eller Nr. Søby (eller on-line over internettet).

Ved denne samtale, der er meget personlig,  graver vi dybere med de udfordringer du har. Du får nogle øvelser, og har du ikke prøvet hypnose før, får du også prøver det, for det er vigtigt at du får tillid til, at jeg kan hjælpe dig.   Denne samtale tager normalt omkring en 1 til 1½ time.

Der er vigtigt, at der er en god kemi mellem dig og mig for at få succes med behandlingen

Prisen for denne samtale er kr. 250-* 

Hvis vi efter denne samtale beslutter at fortsætte, aftaler vi det videre forløb.

  • beløbet modregnes, hvis vi beslutter at arbejde videre.

Fobi, Allergi m.m

Fobi og lign. kan normalt klares på 2 sessioner.

Min erfaring har vist, at det giver de bedste resultater med min. 2 sessioner. Første session gør dig tryg ved hypnosen, så du kan slapper af ved den/de efterfølgende sessioner.

Det er vigtigt at du kan give slip og lade processen udvikle sig og at du er klar over, at det er et samarbejde mellem dig og mig, og at du også påtager dig et ansvar for din del, så udfaldet bliver succesfuldt.

Prisen for 2 sessioner er kr. 2.800-

Hvis du efter de 2 sessioner, har brug for en opfølgning til at styrke din selvtillid, kan du – inden for 3 måneder – få en ekstra session der er gratis.

Prisen er inkl. moms

5 PATH® Hypnoterapi

Et 5 PATH® Hypnoterapi forløb er til de mere krævende udfordringer og er på 4-5 sessioner, det er min erfaring, at det giver de bedste resultater.

5 PATH® står for 5 Faser Avanceret Transformerende Hypnose. Og da denne teknik er Transformerende, er den specielt velegnet til at skabe forandringer i livet for personer, hvis livskvalitet er forringet af Stress, Angst, Depression m.m.

I hypnoterapi har jeg værktøjerne til at guide dig til succes i dit liv, men du altid ”til stede” og har kontrollen, og jeg kan ikke få en dig til at gøre noget du ikke har lyst til.

Hvordan kan hypnose hjælpe dig? Simpelthen ved at gå igennem filtret mellem bevidstheden og underbevidsthed. Hvis du fx har Angst, så er du i en tilstand, hvor der er noget du frygter. Det er en følelse der er i din underbevidsthed og kan stamme fra oplevelser og har oplevet (eller tror) tidligere i dit liv. Så ved at jeg går ind og ændre frygten i din underbevidsthed til et positivt mønster, kan du komme ud af angsten og videre i dit liv.

Prisen for et 5 PATH® Hypnose forløb er kr. 5.500-

Priserne er inkl. moms

Rygestop

Du er ikke afhængig af cigaretter o. lign. produkter der indeholder nikotin. Men du har skabt en dårlig vane. Når vi arbejder med rygestop bruger jeg en helt ny teknik, der er meget effektiv til at ændre din dårlige vane.

Normalt kan det klares på 1 session, og jeg er så sikker på denne teknik, at får du brug for en ekstra session gratis.

Pris kr. 1400- inkl. moms.

Din personlige masterplan til succes.

Dette kursus/workshop vil være livsforandrende for dig. Det foregår over to dage fra kl. 10 til 17

Du kommer til at arbejde med dit bevidste sind og din underbevidsthed.

Du får et kompendie og hæftet “7th PATH Selvhypnose”

To dage inkl. Vand, kaffe/Te og et par sandwich til frokost.

Medbring gerne liggeunderlag, hvis du har det bedst med at ligge ned under hypnose.

kr. 6.885,-

7th PATH Selvhypnose

Dette system er udviklet af Calvin Banan og bruger din underbevidsthed til at forandre dit liv. Systemet rydder op i gamle urigtige følelser og erstatter med med nye positive følelser, så du kan er-starte dit liv.

Systemet er opbygget i 9 moduler.

  1. session arbejder med de 4 første moduler, der rydder op og tømmer kroppen for de følelser der har begrænset dig. 5. modul begynder at opbygge nye positive følelser. Denne session tager ca. 3 timer og foregår altid i min klinik i Glyngøre.
  2. session med 4 moduler bygger videre og forstærker de ny positive følelse. Denne session tager ca. 2 timer og kan foregå i min klinik eller on-line.

Prisen for de ca. 5 timers Selvhypnose er kr. 3.400,- inkl. moms

Du er velkommen til at kontakte mig, og få en snak. Tlf. 20 81 47 99 eller brug KONTAKTFORMULAREN