Stammer du?

Hvis du stammer er du ikke alene. Ca. 1% af befolkningen stammer i større eller mindre grad. Uanset om dine taleproblemer er store eller mindre, så ødelægger det din livskvalitet.

Med mindre det skyldes en fysisk defekt i halsen eller stemmelæberne, er jeg at den overbevisning, at det skyldes en psykisk blokering.

Ingen er født med at stamme. Nogen tror at stammen er arveligt betinget. Det tror jeg ikke. Hvis du mener at du altid har stammet og tror det er noget du har arvet, så tænk lige over, hvem der lærte dig at tale. For hvis din mor eller far stammede er det jo naturligt, at du også vil lære at stamme. Hvis dine forældre talte kinesisk ville du jo også tale kinesisk. Det er altså noget er er tillært.

De fleste begynder at stamme mellem 3 og 5 års alderen. Jeg er overbevist om, at det skyldes at underbevidstheden skaber en blokering efter en traumatisk oplevelse. I den alder er man meget modtagelig for oplevelser, fysisk eller verbalt, der kan skabe frygt, og så skaber hjernen en blokering, der kan få personen til at stamme, for at beskytte sig mod en lignende oplevelse.

Hypnoterapi er meget effektiv til at fjerne sådanne blokeringer. Han du lyst til at høre, hvordan jeg kan hjælpe dig, så kontakt mig

Jeg arbejder on-line med stammen, så du skal bruge en computer med webkamera og kan finde et sted, hvor du kan sidde uforstyrret. Vi skal bruge 2-3 sessioner á ca. en time pr. session.

“Det lød meget godt inde i mit hoved, men så skete der noget på vej ud af munden!”