Har du besluttet dig for at kvitte tobakken?

Hvis du har besluttet dig for at stoppe med at ryge, men ikke er stoppet er det fordi vi træffer ikke vore beslutninger efter en logisk analyse, men efter vore følelser.

Hvis du træffer beslutninger efter logik, så var du jo allerede stoppet med at ryge.

Du ved at det er dyrt at ryge. En pakke cigaretter koster 60 kroner, det er 3 kroner pr. Stk. Og prisen kommer endda til at stige til 100 kroner.

Men du har jo råd til det, eller var du jo stoppet.

Du ved at rygningen er skadeligt for dit helbred. Rygningen afkorter dit liv med 8 til 10 år og med flere livstidssygdomme. Hver cigaret du ryger afkorter dit liv.

Er dit liv ikke så vigtigt at du bør stoppe med at ryge?

Så hvorfor er du ikke stoppet?

Det er fordi du styres af dine følelser, og du har dannet nogle spor i din hjerne, nogle stærke spor som du har asfalteret med al den tjære du har suget ud af cigaretterne, spor hvor nikotinen i tobakken går direkte til hjernens belønningssystem. Du føler du får en god oplevelse ved at ryge, og det vil du gerne opleve igen – og igen – og igen.

 Når du rygere er det ofte i forbindelse med særlige situationer, når du tager en kop kaffe, når du har spist, eller sidder med venner eller kollegaer. Men også når du blot vil have en lille pause. Cigaretten bliver undskyldningen til at holde en pause.

Du har skabt nogle vaner, der bliver udløst af disse situationer. Vaner og følelser du selv har skabt og, som er i dit underbevidste sind.

Derfor er hypnose meget effektiv til at ændrer disse vaner og følelser.

 

Flere undersøgelser har vist, at hypnoterapi er meget effektivt til at fjerne rygetrangen.

De fleste går herfra som permanent ikke-ryger, allerede efter en session, og er overrasker over, hvor nemt det var.

 Så hvis du har besluttet dig, så kan jeg hjælpe dig til at blive ikke-ryger.

OBS! frem til xxxx

Du betaler kun kr. 985,- inkl. moms.

Så beslut dig NU!