Mindfulnesskuren ©Kursushæftet

Mindfulnesskuren er en helt ny måde at tabe sig på. Kuren har fokus på kostændringer, mindful spisning og mentaltræning.

I 2020 kørte jeg på et hold, hvor deltagerne tabte mellem 4 og 8 kilo på de 8 uger kuren varer. Siden har jeg opdateret programmet med sidste nye viden, hvilket har givet mig selv et vægttab på 10 kilo over 6 måneder.

Garanti

Hvis du har et BMI* på 30 eller derover, og fulgt kuren i de 8 uger og ikke har tab min. 4 kilo, får du alle pengene tilbage.

*(BMI = din vægt i kilo divideret med din højde i kilo).

Diabetes-2

Den kostændring du kommer til at foretage, vil give dig et stabilt blodsukker, og med vægttabet vil dit langtidssukker falde.

Hvordan virker kuren?

Meget ofte skyldes en overvægt, at du har spist på sine følelser, stress, kedsomhed, ked-af-det, m.m. Det har betyder, at du har spist mere end kroppen har brug for, så de overskydende kalorier bliver lagret i fedtdepoterne. Med mentaltræningen programmerer jeg dit sind, der hvor dine vaner er, så du ikke spiser på dine følelser, men kun når du er ”rigtig” sulten.

En anden vigtig del af kuren er, at vi arbejder med mindfulness, så du får fokus på det du stopper i munden.

MINDFULNESSKUREN tager 8 uger, med 9 fysiske fremmøder. Ved hvert møde vil du veje dig, du vil få gode råd og vejledninger, og vi vil lave en mentaltræning, der vil påvirke din underbevidsthed, så du automatisk vil tabe dig.

Du vil få et 100 siders kompendie med gode forklaringer, hvorfor du vil tabe dig og der vil være opgaver til hjemmearbejdet. Så du bliver fulgt hele vejen i de 8 uger.

Efter de 8 uger har du ændret din kost og spisevaner, og kan fortsætte dit vægttab, til du når din idealvægt.

Du vil ikke få besværlige opskrifter du skal følge, med råd og vejledninger i hvilke fødevarer der er gode for dit vægttab, og hvilke du skal undgå. Du vil komme til at spise gode friske og sunde fødevarer, der vil holde dig mæt i lang tid, så du undgår mellemmåltider og snacke. Det vil være nemme fødevarer du kan få i dine lokale dagligvarebutikker, så du skal ikke i specialbutikker efter produkter du ikke kender.

Prisen for kurset er kun kr. 2.799,00

det er meget billigt, for at få en sundere liv med din idealvægt.

For at oprette et hold, skal der være min. 6 og max 12 deltagere.

—————————————————–

Evt. startpakke ?

Han du svært ved at komme i gang med at ændre vaner, og har du en svag “gi’ efter muskel”,  kan jeg tilbyde en startpakke med kosttilskud der kan støtte dig de første 9 dage, så du hurtigt komme i gang med et fornuftigt vægttab, allerede efter den første uge.

Startpakken er ikke en del af MINDFULNESSKUREN, men kan være en stor hjælp, hvis du har en svag ”gi’ efter muskel” og gerne vil have hjælp af en stram plan for de første 9 dage.C9 boksen

Prisen for denne Startpakke kr. 1.355,-

Hvis du vælger at have støtte af Startpakken, vil jeg uden beregning, lægge en bøtte med 129 stk. kvalitets fiskeolie oveni. Den har en værdi af kr. 313,-

(Omega 3 og 9 er vigtig til din hjerne og krop).

——————————————————————-

Ja, jeg er interesseret i at deltage i MINDFULNESSKUREN og de 8 uger den tager.

Dette er ikke en tilmelding, men kun for at planlægge forløbet.

Afkryds hvilke tidspunkt du vil have mulighed for at deltage. Valg gerne flere. Hvis der er interesse for det, vil jeg oprette formiddags- og aftenhold.

Det er ikke en bindende tilmelding, men du vil blive prioriteret efter “Først til mølle”

Du kan også afkrydse om du er interesseret i Startboksen (ikke et krav for at deltage i kuren)

Jeg kontakter dig når programmet med datoer og tidspunkter er planlagt.

Ja tak, jeg er interesseret i at deltage i MINDFULNESSKUREN


    NEJ takJA tak, jeg er interesseret